Innovatie

verbeter de dialoog en betrek cliënten actief bij hun herstel

Home / Innovatie

Kennis maken met unieke vraag

Kennismaken met de unieke vraag van cliënten start bij de verbetering van de dialoog en vraag om aandacht voor het perspectief van de cliënt. Door cliënten actief te betrekken bij hun zorg creëren professionals in dialoog met hun cliënten samen specifiek en beter aanbod vanuit de unieke vraag.

Die unieke vraag gaat over zingeving. Zingeving wordt genoemd als de sterkste gezondheid bevorderende kracht in de mens. Kunnen zorginstellingen die kracht onbenut laten?

Innovatie biedt meer en betere zorg

Professionals willen hun cliënten meer aandacht geven en cliënten verwachten zorg als zij die nodig hebben. Dat vraagt om innovatie met meer interactie. Door interactie te digitaliseren kan zorg meer interactie en dus meer waarde bieden.

In de dialoog met cliënten leren professionals hun resultaten te bekijken vanuit de individuele cliënt en leveren zij unieke waarde. Hogere kwaliteit van waarde kan zorg bovendien creëren door kennis van cliënten te combineren met een divers zorgaanbod van netwerkpartners. Bent u klaar voor digitale innovatie in de kenniseconomie?

Zorginstellingen moeten leren om het individu niet langer vanuit hun organisatie te bekijken maar hun organisatie vanuit het individu. Dat vraagt om innovatie met marketing!

Zingevingsroute naar relevante zorg

Zet u stappen op de zingevingsroute naar relevante zorg? Deze route biedt direct verbetering voor cliënten, motiveert medewerkers en profileert uw instelling met onderscheidende waarde!

Zingeving

Met zingeving geven cliënten betekenis aan hun leven en houden zij grip …

Cultuuromslag

Focus op cliënten en maak kennis met de unieke vraag van elke cliënt …

Innovatie

Verbeter de dialoog met cliënten en betrek hen actief bij hun herstel …

Preventie

Met aandacht voor gezondheid zijn problemen te voorkomen …

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons direct

Het laatste nieuws

Versterk uw magneet

Versterk uw magneet

Waar liggen uw prioriteiten om duurzaam aan te sluiten bij de verwachtingen van cliënten en medewerkers? Uw visie is helder: u wil meer betekenen voor uw cliënten en medewerkers en daarmee ook waardevoller zijn voor verwijzers, verzekeraars en ketenpartners. Maar is uw...

Lees meer
Zingeving als opdracht

Zingeving als opdracht

Mensen hebben een perspectief nodig om hun ervaringen te kunnen interpreteren en hun leven richting te geven. Dat perspectief wordt zingevingskader genoemd. Het zingevingskader biedt identificaties waarbinnen een mens gebeurtenissen een stabiele betekenis kan geven en...

Lees meer
Halfvol of halfleeg? Pak een ander glas!

Halfvol of halfleeg? Pak een ander glas!

Zingeving wordt vaak een zoektocht genoemd. De zoektocht naar orde, samenhang en richting in het bestaan. Het zingevingsproces is het zoeken naar de zin achter de vele signalen die mensen ontvangen. Daarbij proberen mensen om de tegenstrijdigheden waarmee zij geconfronteerd...

Lees meer
Eye opener over zingeving

Eye opener over zingeving

Een echte eye opener is de visualisatie van de kloof tussen verwachte en ervaren dienstverlening in de gezondheidszorg op het punt van zingeving. Deze wordt veroorzaakt door verschillen in de interpretatie van het begrip 'gezondheid' tussen cliënten en behandelaren. In een...

Lees meer

Mail / bel mij voor een kennismakingsgesprek of informatie over onze workshops

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid. Velden met een * zijn verplicht.